Logosynthese en zelfcoaching

Logosynthese en zelfcoaching

Door Harrïet Andriessen

Hoe je anders om kan gaan met lastige situaties

Stel je voor dat je morgen een interview hebt voor een nieuwe baan. Je wil die baan heel graag hebben, je bent nerveus.  Of je baas zegt tegen je, op een wat strenge manier: ‘Kom morgen om 10 uur naar mijn bureau”. Je schrikt en je begint je zorgen te maken of je iets fout hebt gedaan. De hele middag ben je afgeleid door die zorgen. Of je wil graag solliciteren voor een baan die je fantastisch lijkt, maar je denkt dat je dat toch niet gaat lukken, dat je niet goed genoeg bent. Je wordt er triest van.  Stel je voor dat je dit soort problemen zelf kunt oplossen met een methode die snel en effectief is, of dat een coach je hiermee vlot kan helpen.

Je zegt één zin en je voelt  hoe angst, boosheid of schaamte verdwijnen. Stel je voor hoe de oorzaken van stress en verdriet je niet meer kwetsen en je lichaam zich ontspant. Je kunt rustig naar je interview, naar de afspraak met je baas, je solliciteert voor die baan met een positief gevoel.

Wat is Logosynthese nu precies?

Logosynthese is een verrassend nieuwe methode voor zelfcoaching en begeleide verandering met coaching of therapie. Het gebruikt de kracht van woorden en zinnen om negatieve overtuigingen op te lossen, angst en trauma’s los te laten en de last van rouw of fysieke pijn te verlichten.

De Nederlands – Zwitserse psycholoog en psychotherapeut Dr. Willem Lammers heeft oude kennis en moderne theorie omgezet in een elegant model voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling en begeleiding in coaching of therapie: Logosynthese.

Logosynthese… benieuwd naar deze nieuwe methode?

Je kunt Logosynthese gebruiken in zelfcoaching om blokkages in je relaties op te lossen en hindernissen uit de weg te ruimen  zodat je je doelen kunt bereiken. Logosynthese kan ook helpen om negatieve herinneringen en verwachtingen te neutraliseren.  Je kunt het zelf gebruiken waar en wanneer je wilt zodat je autonoom bent en sneller vooruit kunt gaan of je sneller beter voelen.

Je bent welkom om de methode eens te proberen in een coaching, je zou een verrassende ervaring kunnen hebben!

Meer informatie kan je hier lezen:  www.logosynthesis.net

studiekeuze begeleiding

Share this Post