Hoe kunnen we je helpen? Particulieren

Blueberry Hill bird Loopbaanbegeleiding 

Niet tevreden met je job?

Blueberry Hill - VDAB loopbaancheques

Of je bent gewoon nieuwsgierig naar wat je nog zou kunnen doen.  Je voelt je niet meer goed in je job of weet dat je meer in je mars hebt en blijft momenteel wat hangen.  Je wil meer weten over jouw opties en potentieel.  Je kan snel en efficiënt aan de slag met dit soort loopbaanvragen samen met een ervaren coach van BlueBerry Hill. We kijken naar wie je bent, wat je wil, wat je kan.  Samen wordt het veel makkelijker om een beslissing te nemen en je keuzes in de praktijk om te zetten. Kijk snel of je in aanmerking komt voor de loopbaancheques en hoe dat in zijn werk gaat.

Meer over Loopbaanbegeleiding

 

Blueberry Hill bird Job coaching

Duwtje in de rug nodig?

Je kan geen gebruik maken van de loopbaancheques maar hebt wel nood aan professionele begeleiding in je werkcontext. Tijd voor een flinke portie BlueBerries! Kijk even in welke doelgroep jij thuishoort.

  • Professionals, managers en leidinggevenden
  • Werkzoekenden
  • Start-ups en freelancers
Meer over Job coaching

 

Blueberry Hill bird Life coaching

Van twijfels naar vragen en oplossingen

Life-coaching richt zich tot iedereen en de vragen zijn heel uiteenlopend. Het verschil met therapie is dat coaching zich meer richt op de toekomst dan het verleden en sneller naar acties toewerkt, het totale traject zal kort en krachtig zijn. Naast jij als individu kan je bij ons ook terecht met vragen rond je relatie, je gezin, je rol als ouder en voor begeleiding van je kinderen.

  • Koppels en (nieuw samengestelde) gezinnen
  • Ouders, leerkrachten en opvoeders
  • Kinderen (6j-12j) en tieners (12j-18j)
Meer over Life Coaching

 

Blueberry Hill bird Coaching ADHD – HSP

Leer je unieke brein beter begrijpen.

We werken met onze oplossingsgerichte, positieve aanpak in drie stappen samen met jou en je omgeving om dichter bij jouw doel te komen.

  • Vergroten van zelfbewustwording: beter voelen, ervaren en begrijpen wat er speelt in jouw brein
  • Bereiken van persoonlijke doelen door het ontwikkelen van competenties, gelinkt aan je sterktes
  • Verbeteren van persoonlijke relaties, levenskwaliteit en prettiger leven met jezelf en je omgeving
Meer over ADHD Coaching

 

Blueberry Hill bird Studiekeuze coaching (15+)

Ik weet niet wat ik wil studeren!

Als student sta je voor de grote uitdaging een studierichting te kiezen.  Je wil natuurlijk een goeie keuze maken, dus een richting kiezen die echt past bij jou met jouw interesses, motivatie en talenten.   Misschien wil je een aantal alternatieven overwegen of opties tegenover elkaar afzetten in functie van jouw criteria zoals jobzekerheid, opties, doorgroeimogelijkheden, jobmarkt en toekomstige trends.  Verstandig en ook plezierig om alles even op een rijtje te zetten: het boost niet alleen je motivatie maar ook je vertrouwen in jezelf.

Meer over Studiekeuze Coaching

 

Blueberry Hill bird Bemiddeling

Help! We geraken er niet uit..

Of het nu om een geschil gaat in je familie of met de buren, op een bepaald moment heeft het lang genoeg geduurd en is het tijd om er een externe partij bij te halen die zorgt dat jullie er samen uitkomen. We faciliteren de dialoog tussen alle partijen en brengen inzicht in de situatie.

Meer over Bemiddeling