Wie zijn wij? Het Blueberry Hill team

We zijn een pittig team van coaches dat gaat voor kwaliteit en authenticiteit met een creatieve touch. Persoonlijke service staat bij ons voorop.  Daarnaast zijn we flexibel, energiek, professioneel en down-to-earth. Met het hart op de juiste plaats, gevoel voor humor en doelgericht. Met veel kennis, veel ervaring en heel veel drive.

Blueberry Hill bird Wat ons typeert

Allereerst engageren we ons met hart en ziel in jouw vraag, of het nu om coaching, training of bemiddeling gaat. Daarnaast staan we met een open mind in de wereld.  We volgen ook nieuwe trends op de voet.  En tenslotte staan we met meer dan 15 jaar ervaring stevig in ons vak van training & coaching!

Daarnaast zijn degelijkheid en ervaring onze troeven.  Iedereen kan zich “coach” noemen.  Een degelijke, langdurige opleiding met praktijkervaring is een absolute must in onze ogen. We zijn allen gecertifieerde en professionele coaches die ethiek en vertrouwen hoog in het vaandel dragen.  Onze senior coaches hebben meer dan 3000 uur professionele coachingservaring


 

Blueberry Hill bird Wat brengt dit jou?

We geloven dat we als professionals jou op korte tijd kunnen versterken om op een andere manier naar jezelf, situaties en collega’s te kijken. We verleggen bijvoorbeeld jouw focus naar de positieve intentie achter je gedrag en dat van de mensen om je heen.  Of we verrumen je kader en je bewustzijn, zodat je op een meer creatieve en vrije manier in je job en in het leven staat.  We veranderen je perspectief.  Boven op de BlueBerry Hill ziet je job en je leven er anders uit, met nieuwe mogelijkheden.


 

Blueberry Hill bird Jouw doel, ons doel, ons algemeen doel

We willen jou op een wetenschappelijk onderbouwde, enthousiaste en praktische manier in je volle kracht brengen.  En natuurlijk hopen we dat je de vreugde mag ervaren die daarmee gepaard gaat!  Zo kan je voluit gaan voor de keuzes of beslissingen die je wil maken!  Als we samen focussen op de sterktes van jou of je team of organisatie, bouwen we samen aan een positieve toekomst.

Get on track! Ontdek en geniet van een ander uitzicht! 


Blueberry Hill bird Leer ons beter kennen…

Iris Heijlen

Iris Heijlen

Iris Heijlen

loopbaanbegeleiding  I  coaching  I  training

In een notedop

 1. 15 jaar Freelance Coaching /Training/Consultancy/Therapy
 2. 15 jaar Corporate HR Ervaring (Recruitment Manager/Lead HR Business Partner)
 3. Werktalen: NL, FR, EN, DE
 4. Certified Coach (ICF, PCC)
 5. HR Consultant/Trainer (Recruitment, Career Coaching, Performance, Competency, Change Management)
 6. Certified Enneagram (HPEI), Certified MBTI, Master NLP
 7. Psychotherapist Solution Focus (Korzybski Instituut) en EFT (Emotionally Focused Therapy) Therapeut voor koppels
 8. Licentiaat vertaler-tolk (Universiteit Antwerpen)

Haar verhaal

Met meer dan 20 jaar relevante ervaring, een degelijke opleiding en certifiëring is Iris een enthousiaste en succesvolle coach, trainer en therapeut.  Ze maakt ook graag gebruik van krachtige tools uit verschillende domeinen.

Al heel vroeg weet ze wat ze echt wil: mensen door en door begrijpen en hen voorruit helpen. Er is niets op deze wereld dat meer fantastisch en intrigerend is!

De boeiende Human Resources wereld

Van welk actieterrein kon ze beter dromen dan de boeiende HR-wereld? Ze verkende als HR-verantwoordelijke verschillende HR-domeinen in zowel kleine als grote bedrijven. Werken in Selectie en Recrutering, Training en Development en Business Partnership gaven haar een ruime kijk op het bedrijfsleven.   Bovendien kon ze er enorm veel leren in dagelijkse interacties binnen bedrijven in volle verandering. Kijken naar wat werkt en wat niet.

Daarnaast heeft ze veel kunnen opsteken in boeiende projecten.  Zowel op het vlak van Organisatieverandering, Competentie Management, Performance Management, Cultural Change als Career Coaching bij Belgacom en Proximus. Bovendien blijft zij voortdurend bijstuderen.  Bijvoorbeeld HR-management, Master NLP, Solution Focused Management en Brief Psychotherapy, MBTI, Coachen met NLP, Enneagram.  Met uiteindelijk als hoofddoel : exploreren welke efficiënte nieuwe tools en methodes ingezet kunnen worden om mensen te helpen hun doelen te bereiken.

Start van Green Mountain – Blueberry Hill

Tenslotte start ze in 2009 haar eigen trainings-en coachingsbedrijf en praktijk GREEN MOUNTAIN op.  Ze werkt met hart en ziel als freelance Trainer, Coach en HR-consultant in verschillende bedrijven. Ook in haar privé praktijk is ze, als coach en therapeut, stille getuige van mooie trajecten. Bovendien is ze mama van drie even enthousiaste en energieke kinderen.  Die demonstreren haar tenslotte elke dag wat voor een oneindig potentieel er bij ieder van ons aanwezig is.

Harriet Andriessen

Harriet Andriessen

Harriet Andriessen

loopbaanbegeleiding  I  coaching  I  training  I  bemiddeling

In een notedop

 1. 15 jaar freelance coaching/training/consultancy
 2. Werktalen : NL, EN, FR, DE
 3. Gecertificeerde coach (Coaching : Leven & Ondernemen, Coaching Ways; Expert Coach :BAO Group – Elan Vital Mentoring & Coaching Instituut)
 4. Workshops loopbaanontwikkeling; nieuwe job vinden
 5. Life Life coaching – Ontwikkeling van ondernemingsprojecten – Workshops
 6. Consultant Executive Search
 7. Master in de rechten (Universiteit Utrecht) – Advocaat(‘headhunter’)

Haar verhaal

Allereerst heeft Harriët er heel veel plezier in om haar cliënten te helpen hun talenten te ontdekken. Om een open horizon te ontdekken, vol met mogelijkheden en om het nodige te doen om daar te geraken.

Daarnaast staat ze bekend om haar coaching sessies die je zelfvertrouwen versterken. Haar enthousiasme voor jouw mogelijkheden is aanstekelijk. En Harriët heeft een snel inzicht in situaties en veel empathie.

Haar visie

Bovendien helpt ze haar cliënten om hun visie, hun perspectief op een bepaalde situatie te veranderen.  Een visie waarin oplossingen mogelijk worden door acties die haalbaar zijn. Door kleine stappen te zetten met succes kun je beginnen te geloven dat verandering mogelijk is. En er mag ook gelachen worden. Harriët begeleidt je graag op je traject, samen met jou en naast jou.

Tenslotte heeft Harriët haar expertise in oplossingsgerichte coaching ontwikkeld gedurende haar hele beroepsleven.  Zowel als advocaat, headhunter (recrutering van managers) en als manager van een Europees netwerk van adviescentra voor KMO’s. Met haar Master of Science in Management kan ze bovendien ook effectief cliënten begeleiden die hun eigen onderneming willen starten.