Job coaching

Vanuit Blueberry Hill bieden we een ruime keuze job coaching aan voor professionals, managers, leidinggevenden, werkzoekenden, start-ups en freelancers. Wij coachen specifiek en oplossingsgericht op basis van je drijfveren, talenten, waarden en vaardigheden zodat je een heldere kijk krijgt op je mogelijkheden.  Verander je perspectief, krijg energie en een frisse kijk op je situatie!

Blueberry Hill bird Professionals, managers en leidinggevenden

Van vraagtekens naar antwoorden

Als professional en manager krijg je best veel op je bord.  Soms is het tijd om een balans op te maken of om bepaalde situaties aan te pakken die je te veel energie kosten. Misschien wil je graag een aantal mogelijkheden op een rij zetten om een bepaalde beslissing te nemen.  Of misschien zit je plezier en energie erg laag en heb je een onafhankelijk, betrouwbaar professioneel klankbord nodig.  Tijd voor jobcoaching!

Oplossingsgericht werkt het best

We gaan niet te lang analyseren wat er fout loopt maar werken toe naar oplossingen.  Dat geeft energie en daarmee boek je snel vooruitgang.  Vaak is het zelfvertrouwen wat zoek.  Door te focussen op sterktes zie je weer waar jouw kracht zit en hoe je vooruit kan komen.

Onze aanpak is vooral geschikt om:

 • De balans op te maken van je mogelijkheden, je drijfveren, talenten en vaardigheden.
 • Inzicht krijgen in je werkrelaties en beter om leren gaan met conflictsituaties.
 • Een gezonde dosis assertiviteit ontwikkelen of een moeilijke boodschap leren brengen.
 • Jouw doelen in een concreet actieplan om te zetten.
Neem contact op

 

Blueberry Hill bird Werkzoekenden

Op zoek naar een job?

Een nieuwe functie zoeken is vaak best lastig in je eentje.  Als je er samen in vliegt, wordt het echter een stuk makkelijker om te kijken hoe jij een nieuw hoofdstuk kan starten.  Je zelfvertrouwen krijgt een boost en je ontdekt nieuwe mogelijkheden.  We evalueren samen aan de hand van een checklist (met de jobcriteria die voor jou écht tellen) welke functies bij jou passen en hoe je de beste kansen krijgt om daar te komen.

Op weg in een nieuw joblandschap

Er zijn verschillende methodes die we gebruiken om jou op een efficiënte manier inzicht te brengen in je waarden, vaardigheden en talenten.  We kijken naar verschillende bedrijfsculturen en exploreren verschillende  jobcontexten op basis van motivatie en realiteitszin. 

We bereiden je voor op het sollicitatieproces en de gesprekken zodat je zo doordrongen bent van wat jouw unieke kracht is, dat een sollicitatiegesprek een heel andere ervaring wordt.  Het wordt eerder een interessant, verkennend gesprek dan een stresserende activiteit.   Kortom, je voelt je gesteund in je zoektocht naar werk, krijgt inzicht en praktische tips en vooral veer meer energie! Je verandert je perspectief op je eigen situatie en mogelijkheden!

Onze aanpak is vooral geschikt om:

 • de balans op te maken van je drijfveren, talenten, waarden en vaardigheden.
 • inzicht te krijgen in je jobmogelijkheden en de jobcriteria die voor jou van belang zijn.
 • zelfvertrouwen te boosten en te ervaren waarvoor je staat.
 • ondersteuning te bieden bij het bepalen van je sollicitatiestrategie.
 • je te begeleiden met je C.V., je motivatiebrief en in het selectie- en recruteringsproces.
Neem contact op

 

Blueberry Hill bird Start-ups en freelancers

Je wil graag je eigen project lanceren…

Je zou wel willen en droomt ervan je eigen baas te zijn maar weet niet goed wat er allemaal bij komt te kijken.  Samen met jou exploreren we of dit idee echt past bij jou.  Is het een haalbare kaart?  Vetrekkende vanuit je waarden en overtuigingen gaan we in onze jobcoaching aan de slag met waar jij warm van wordt en waarvoor jij wil staan en vooral: waarmee jij het verschil wil maken.  We kijken naar wat jij nodig hebt of wat jou hindert in het zetten van de volgende stap.

Balans opmaken

Aan elke keuze zijn er voor- en nadelen verbonden.  Deze helder krijgen en oplijsten is een belangrijke stap. We werken op een oplossingsgerichte manier, dat wil zeggen we gaan vooral kijken naar wat werkt voor jou gegeven de situatie. Onze focus ligt op jouw sterktes en drijfveren en de evaluatie van de verschillende mogelijkheden.


Onze aanpak is vooral geschikt om:

 • de balans op te maken van je mogelijkheden, drijfveren, waarden, competenties en talenten.
 • je “USP” (unique selling proposal = dat wat jou uniek en anders maakt) in kaart te brengen
 • helder te krijgen welke opties en mogelijkheden relevant voor je zijn met welke risico’s
Neem contact op