Studiekeuze coaching (15+)

Een studiekeuze is een belangrijke keuze die best wat impact kan hebben op het leven van de jongere.  Zoals het spreekwoord zegt: goed begonnen is half gewonnen!  Als je mensen coacht en traint uit het bedrijfsleven kom je in contact met erg verschillende culturen en functies.  We hebben bedrijfscoaches aan boord met meer dan 600 uur coachingservaring in het bedrijfsleven, al dan niet in combinatie met het begeleiden van zo’n 300 mensen met loopbaanchèques.  Als je dat combineert met een goed zicht op de jobmarkt en de kennis rond mensen en potentieel geeft dat jouw studiekeuze in een nieuw perspectief!

Blueberry Hill bird Help! Ik weet niet wat ik wil studeren!

Als student sta je voor de grote uitdaging een studierichting te kiezen.  Je wil natuurlijk een goeie keuze maken, dus een richting kiezen die echt past bij jou met jouw interesses, motivatie en talenten.   Misschien wil je een aantal alternatieven overwegen of opties tegenover elkaar afzetten in functie van jouw criteria zoals jobzekerheid, opties, doorgroeimogelijkheden, jobmarkt en toekomstige trends. 

Vandaar dat het verstandig en ook plezierig is om alles even op een rijtje te zetten in een studiekeuze coaching: het boost niet alleen je motivatie maar ook het vertrouwen in jezelf.  Het geeft jou inzichten mee die je niet alleen in je studietraject maar ook in je verdere carrière te pas gaan komen.  Je zelf beter leren kennen is namelijk een uitdaging die de rest van je leven blijft!


 

Blueberry Hill bird Jouw toekomst, onze ervaring

Je wil alle kansen hebben om een toekomst uit te bouwen die bij je past.  We brengen samen jouw potentieel in kaart door een unieke foto te maken van wat jou drijft en waar jij goed in bent. Laten we dan jouw potentieel matchen met onze kennis en ervaring van verschillende bedrijfsculturen, de kennis van de jobmarkt, het inzicht in welke opleiding bij jou past.  We staan tenslotte al 15 tot 20 jaar als trainer en coach met veel passie in ons vak!

Door onze ervaring en onze aanpaak bereiken we volgende doelstellingen:

  • We kunnen samen je potentieel evalueren en ontwikkelen
  • Jouw zelfvertrouwen wordt versterkt
  • Het wordt duidelijker in welke richting(en) je succesvol kan zijn en welke opties voor je open liggen

Onze studiekeuzecoaches zijn degelijk gecertificeerd en hebben een stevige praktijkervaring. Contacteer ons hier voor een vrijblijvende kennismaking van een half uur.

Neem contact op