Training & workshops voor je medewerkers.

We zijn professionele trainers en coaches die vooral denken in termen van oplossingen en mogelijkheden.  We geloven we dat er vele wegen naar Blueberry Hill leiden en dat het van belang is dat je die weg neemt die het best past bij jou, je team of je organisatiecultuur.   We werken graag een workshop of training uit op maat op basis van een intake in functie van de mogelijkheden en doelstellingen.

Blueberry Hill bird Wij zorgen voor de superfood, de BlueBerries! 

We begeleiden elke dag mensen en teams naar de Blueberry Hill  zodat ze daar kunnen geniet van een ander perspectief!   Naar die plek waar ze het meest in hun kracht staan, waar ze zichzelf helemaal kunnen ontplooien en volop kunnen genieten van hun eigen mogelijkheden en creativiteit. Waar uiteindelijk iedereen beter van wordt: elk individu, elk team, elke organisatie en de maatschappij in haar geheel.

 

Blueberry Hill bird Ander perspectief op BlueBerry Hill

We werken op maat een voorstel uit op basis van een intake waar we peilen naar de specifieke noden en het gewenste resultaat.  Een greep uit ons aanbod:

  • Leiderschap vanuit bewuste zelfkennis en sterktes
  • Communication/Influencing Skills/Conflict management
  • Teambuilding MBTI – Enneagram – Top Talenten
  • Stress management, Energy management
  • Coachend, situationeel en motiverend leidinggeven
  • Performance management en feedbackgesprekken
  • Change management en omgaan met weerstand
  • Sales Boost Program – Bewustzijn en beïnvloeding –  USP

 

Blueberry Hill bird Oplossingsgericht werken vanuit sterktes

Onze basisfilosofie, vanuit sterktes denken en werken, concretiseren we in verschillende workshops in functie van de doelen die samen bepaald worden.  Een sterke zelfkennis om van daaruit naar de ander te kijken, ligt aan de grondslag van al onze trainingen en workshops.  Onze workshops zijn interactief, energiek, compact en concreet.   Ze zijn wetenschappelijk onderbouwd, helemaal op maat van de doelen van je team of organisatie.

Klik hieronder als je graag kennismaakt of meer info wenst.

Neem contact op